Afbeelding
Foto: PR

Bill Baker’s Big Band

zondag 25 februari 2024 14:00

Spijkenisse - Dansliefhebbers kunnen dansen bij een heuse Big Band. Dit mag u niet missen, Bill Baker’s Big Band komt naar Spijkenisse! Zondagmiddag 25 februari wordt het gezellig in Hotel Carlton Oasis. De carrouselvormige zaal “The Horizon” voor u open om fijn te komen dansen en/of te luisteren naar een Big Band die “live” aanwezig is. Deze band die “All over the World” bekend is zorgt voor de voetjes van de vloer bij diverse dansstijlen zoals de quickstep, Engelse wals. Tussen 14.30 en 17.30 uur mag u in “The Horizon” komen genieten. De zaal is open om 14.00 uur en de toegang is gratis! Er kunnen geen reserveringen voor zitplaatsen gedaan worden. Na afloop serveert het Carlton Oasis een speciaal menu. Geniet van een hamburger of saté inclusief garnituur en een drankje naar keuze in het vernieuwde restaurant ROAM. Dit kunt u vooraf reserveren. Adres: Carlton Oasis, Curieweg 1 . 3208 KJ Spijkenisse. Parkeren is gratis. Tafelreservering: https://www.carltonoasis.nl/restaurant/reserveren Oasis is goed bereikbaar met metro en bus. www.billbaker.nl.