Afbeelding
Foto: pixabay.com

Rabo Woonmarkt

donderdag 21 september 2023 17:00

Regio - Op donderdag 21 september is volop aandacht voor nieuwbouwprojecten in de regio Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. 

Rabobank Heinenoord aan de Reedijk staat donderdagavond 21 september bol van wooninformatie, met veel aandacht voor nieuwbouw in de regio. Medewerkers van Rabobank en van makelaars en projectontwikkelaars delen, samen met woongerelateerde partners, volop actuele kennis en geven praktische tips over kopen en verduurzamen. In marktkramen geven experts inzicht in het actuele woonaanbod, in trends op de woningmarkt en tips & tricks over duurzaamheid. Ook zijn er interessante workshops bij te wonen. Bezoekers gaan gewapend met kennis huiswaarts. Het event begint om 17 uur. Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. Je hoeft geen klant van Rabobank te zijn. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar meld je wel even van tevoren aan via https://rabo.nl/zh/woonmarkt