Afbeelding
Muziekvereniging Voorne en Putten

Muziekvereniging Voorne en Putten in concert

zaterdag 24 juni 2023 19:30 tot 21:30

Het orkest van deze muziekvereniging heeft de samenstelling van een echte fanfare, bestaande uit instrumenten als trompetten, bugels, hoorns, euphoniums, trombones, bastuba’s en saxofoons, maar ook slagwerk zoals bekkens, grote trom, drumstel en pauken. 

De fanfare speelt zowel populaire, moderne als klassieke muziek. 

Dirigent Dominique Capello zorgt al vele jaren voor een spectaculair en afwisselend programma bij de zaterdagavondconcerten. Zo kunt u dit jaar onder andere  Walking with heroes,  Hora est   van Jacob de Haan  en het bekende Dirty dancing verwachten.

Het concert begint om 19.30 uur en …… is gratis toegankelijk.

Zaterdag 1 juli komt de Sir Olivers Bigband voor een geweldig feestje naar het brandweermuseum.

Locatie