Afbeelding
Delta Swingband

Delta Swingband tussen de brandweerwagens

zaterdag 17 juni 2023 19:30 t/m 21:30

Na de succesvolle optredens bij voorgaande keren komt ook dit jaar de Delta Swingband weer naar het brandweermuseum in Hellevoetsluis. Op zaterdag 17 juni is het tweede zaterdagavondconcert daarmee dan ook verzekerd van een geweldige avond!

De Delta Swing Band is een e´chte Big Band in de ruimste zin van het woord. Ze spelen spetterende Bigband nummers, Jazz, Salsa, Latin, Sfeervolle Ballads maar ook Pop nummers. De fameuze 21 man tellende bigband bestaat nu ruim 20 jaar en speelt bekende thema’s van o.a. Frank Sinatra, Michael Buble´, Count Basie, Sammy Nestico en Quincy Jones. 

De formatie bestaat uit trompettisten, trombonisten, saxofonisten. De ritmesectie bestaat uit een pianist, een bassist, een gitarist, een drummer en zangeres Lydia Blokland. De Delta Swing Band staat onder professionele leiding van dirigent Wim Ninaber.

Het concert begint om 19.30 uur en …… is gratis toegankelijk.

Voor zaterdag 24 juni juli staat de muziekvereniging Voorne en Putten op het programma.

Locatie