Afbeelding
Foto: PR

La Vie est Belle

vrijdag 16 juni 2023 20:00

Hellevoetsluis - Na vorig jaar al gestart te zijn met Belle en het Beest heeft Helinium dit schooljaar doorgepakt met een eigen versie van het verhaal, waarin de kijker de aanloop ziet naar het maken van deze musical.

 Alles wat mis kan gaan gaat mis, want hoe kun je Belle en het Beest spelen zonder beest? En is er wel genoeg steun? Is de musical nog te redden? Je gaat het zien in La Vie est Belle. Ruim dertig leerlingen en zes docenten spelen, zingen en dansen mee in deze voorstelling. Nog meer leerlingen en docenten hebben meegeholpen achter de schermen. Jij komt toch ook? De kaartverkoop is gestart. Ga naar: musicalhelinium.eventbrite.nl en koop je kaartjes nu! Te zien op vrijdag 16 juni 20:00 uur, zaterdag 17 juni 15u en 20u en zondag 18 juni 12u. De voorstelling vindt plaats op Helinium in de grote aula van het witte gebouw.