Afbeelding
Sempre Crescendo

Sempre Crescendo start Concertserie bij brandweermuseum!

zaterdag 10 juni 2023 19:30 tot 21:30

Zaterdag 10 juni is het eerste zaterdagavondconcert bij het brandweermuseum. Na de successen van voorgaande jaren is er ook in 2023 weer een serie van deze populaire concerten.

Het is dit keer de muziekvereniging Sempre Crescendo uit Hellevoetsluis die de aftrap van deze leuke serie zal verzorgen. Het programma geeft een bonte mix  van allerlei stukken, waarbij het orkest zich op zijn best zal laten horen.

Zo bezoeken ze onder andere Singapore, ontmoeten onderweg Lawrence of Arabia, en ze beklimmen een heuvel in Japan om daar te genieten van de rust en de natuur. Verder spelen zij  met Movie Time een paar interessante stijlen filmmuziek, en een thema van The Mandalorian uit de Star Wars series. Medleys uit de popwereld en een mars mogen natuurlijk ook niet ontbreken

Het wordt weer volop genieten in het brandweermuseum!

Het brandweermuseum is een prima en vooral gezellige locatie voor de muziekavonden, en alle voorzieningen zijn natuurlijk aanwezig. Het concert begint rond de klok van 19.30 uur, maar bent u iets later, is dat geen probleem want zolang er plek is kunt u altijd binnen komen. 

Voor de komende weken staan er een aantal concerten in de agenda. Op 17 juni speelt de Delta Swing Band, op[ 24 juni de muziekvereniging Voorne en Putten, op 1 juli is het de Sir Olivers Bigband die voor een feestje gaan zorgen en op8 juli sluit de Sea Sound Bigband, de serie af.

Alle concerten beginnen om19.30 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur en ….. ze zijn gratis toegankelijk.

Locatie