Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Treinrit Cultuurweek

maandag 20 maart 2023 0:00

Hellevoetsluis - ABO Hellevoetsluis en SBO presenteren de Voorne aan Zee Cultuurtour, een speciale treinrit, samengesteld voor de Cultuurweek 2023. De Cultuurweek vindt plaats van 20 tot 26 maart. Stap in het toeristentreintje en ontdek de mooiste historische plekjes van Hellevoetsluis. Onderweg krijgt u een rondleiding in het Droogdok Jan Blanken en natuurlijk is koffie of thee met iets lekkers ook dit keer weer onderdeel van het programma. Let op: in verband met de verbouwingen in het Droogdok Jan Blanken is het deze keer niet mogelijk om deel te nemen met rollator of rolstoel. 

Aanmelden voor deze leuke rit kan tot en met 14 maart bij SBO, via algemeen@sbonu.nl of 0181-32 22 73 (9:00 - 13:00). Kosten voor deelname bedragen 5 Euro per persoon, te voldoen op rekeningnummer NL60RABO 0161962009 t.n.v. SBO onder vermelding van Voorne aan Zee Cultuurtour en het aantal personen.  Vertrek- en eindpunt van de rit is Hart van Hellevoet, De Eik 68 in Hellevoetsluis.