Afbeelding

Eenakterfestival!

zondag 5 februari 2023 14:30

Brielle - Het Eenakterfestival wordt georganiseerd door Stichting Kunst en Cultuur Brielle door en voor amateurtoneelgroepen op Voorne-Putten en omstreken. 2 jaar heeft het niet door kunnen gaan maar op zondag 5 februari is het eindelijk weer zover!

Op de eerste zondag van februari brengen zes à zeven toneelgroepen, de meeste uit de regio, in BREStheater een eenakter. Zoals voorgaande jaren krijgen de amateurgroepen een gratis podium aangeboden om aan het publiek hun kunsten te tonen.

Het Eenakterfestival belooft ook dit jaar weer amusant, enerverend en inspirerend te worden. Het festival biedt niet alleen amateurgezelschappen de gelegenheid hun voorstellingen op een groot podium te presenteren maar het is ook een uitgelezen mogelijkheid voor toneelgroepen om elkaar te ontmoeten. Ze bekijken elkaars producties en ze brengen de hele dag samen door. Zo krijgen ze dus alle kans om ideeën en inspiratie op te doen. Daar staat het Eenaktfestival ook voor, stimulans en inspiratiebron voor de groei en ontwikkeling van het amateurtheater.

Info Eenakterfestival 2023
Het Eenakterfestival 2023 vindt plaats op zondag 5 februari, het bestaat uit een middagprogramma vanaf 14.30 uur en avondprogramma vanaf 19.00 uur. Aansluitend op het avondprogramma worden de juryprijs en de publieksprijs uitgereikt. Bezoekers met een passe-partout mogen stemmen voor de publieksprijs.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van BREStheater en bij de theaterkassa in DukdalfBRES (openingstijden woensdagmorgen van 10.00- 13.00 en vrijdagmiddag van 14.00- 17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstellingen).