Afbeelding

Reuma inloop

donderdag 2 februari 2023 13:30

Spijkenisse - Reuma Inloop in De Boekenberg in Spijkenisse 2 februari 2023. Elke maand is er een inloopmiddag voor diegenen die op zoek zijn naar een luisterend oor of informatie. Zij kunnen die vinden bij medepatiënten die uit eigen ervaring bekend zijn met soortgelijke vragen of problemen door de ziekte. 

Donderdag 2 februari 2023 is er, zoals elke eerste donderdag van de maand een koffie/thee/inloopmiddag op de 1e etage van bibliotheek. De Boekenberg, Markt 40 in Spijkenisse. Iedereen die informatie wil over reuma, artrose en fibromyalgie en/of de activiteiten van de Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse (waaronder hydrotherapie bij de Zuidwester en zaaloefentherapie/ hydrotherapie en andere vormen van bewegen bij Delta Sportcentrum) is welkom van 13.30 tot 15.30 uur. U hoeft geen afspraak te maken, maar kunt uw vragen combineren met een bezoek aan de bibliotheek, die zeer de moeite waard is.