Afbeelding

Expositie Aanschuifatelier

zondag 26 november 2023 11:00

Brielle - Het Aanschuifatelier is reeds lang een begrip in de gemeente Voorne Aan Zee en erbuiten. Velen vonden de weg in hun kunstzinnige ontwikkeling. Cristina Vaudo richtte 7 jaar geleden het Aanschuifatelier op. Eerst in het lege winkelpand in de Voorstraat en nu op de Turfkade in Brielle, in het sfeervolle oude pand, boven de sportschool van Peter Drunen. Je werkt zelfstandig aan je eigen kunstwerk en Cristina loopt rond en helpt waar nodig is. Ze helpt je als dat nodig is met de kleuren en geeft je tips zodat je weer verder kunt. Al doende leert men is haar motto. Want om ervaring op te doen en om je te ontwikkelen moet je kilometers maken op schildergebied. Alleen zo ontwikkel je kleurgevoel en een eigen stijl. Nog altijd schilderen er mensen die er vanaf het begin waren en je ziet een enorme groei bij de deelnemers. Na al die jaren is het nu tijd om met trots het werk te laten zien! Werk van bijna alle deelnemers van het Aanschuifatelier wordt tentoongesteld in het “Oude Rode Kruisgebouw”, Sint Catharijnehof 19, 3231 XS Brielle. Zaterdag en zondag 25 en 26 november van 11-17.00 uur zijn de gastvrouwen aanwezig om u te begroeten.