Een diversiteit aan vogels zal te zien zijn tijdens de vogelbeurs
Een diversiteit aan vogels zal te zien zijn tijdens de vogelbeurs pixabay

Vogelbeurs

zaterdag 25 november 2023 13:30

Hellevoetsluis - Vogelvereniging De Vogelvriend uit Hellevoetsluis organiseert zaterdag 25 november weer een vogelbeurs in het clubhuis aan het Schelpenpad 8 in Hellevoetsluis. De beurs is geopend van 13.30 uur tot 15.30 uur en de toegang is gratis. 

Op deze beurs zijn altijd volop diverse vogels aanwezig en deskundigen aanwezig. Ook worden er vogelzaden en opfokvoer verkocht. U kunt al uw vragen op het gebied van vogels stellen. Op deze beurs worden vogels te koop worden aangeboden door leden en handelaren. U kunt de vereniging steunen door uw oude vogelkooi te doneren.  Het 21-spel, met prachtige prijzen, is aanwezig. Voor meer informatie: Bert Casteleijn  0181-315028 , 0651 089125 of www.de-vogelvriend-hellevoetsluis.com.