Bent u 55 jaar of ouder? Benieuwd naar uw fitheid? Of benieuwd naar passende lokale sport- en beweegactiviteiten?
Bent u 55 jaar of ouder? Benieuwd naar uw fitheid? Of benieuwd naar passende lokale sport- en beweegactiviteiten?

Fitheidstest voor 55-plussers in de Eendr8

zaterdag 7 oktober 2023 0:00

Op 7 oktober is het weer zover: de Fitheidstest voor 55-plussers.  Vorig jaar legden ruim 100 deelnemers het parcours succesvol af, waarna een fysiotherapeut de resultaten persoonlijk met hen doornam en indien gewenst adviezen gaf om de fitheid te verbeteren.

Dit jaar organiseren Stichting PUSH en SBO weer in samenwerking met Weeda van den Berg fysiopraktijken, Fysio & Fit Hellevoetsluis en Fysiohellevoet de Fitheidstest. De test bestaat uit verschillende onderdelen gericht op knijpkracht, lenigheid, reactiesnelheid en uithoudingsvermogen. Daarnaast worden lengte en gewicht gemeten. Na de tests bespreekt een fysiotherapeut de resultaten met iedere individuele deelnemer, indien gewenst aangevuld met advies over sporten en bewegen. Daarnaast is er een beweegmarkt die dit jaar nog uitgebreider is. U kunt in gesprek met aanbieders van lokale sport- en beweegactiviteiten en fysiotherapeuten.

Deelname aan de Fitheidstest is geheel gratis. Aanmelden kan via: n.vanstraaten@stichting-push.nl of telefonisch 0181-820090 (bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 10:00-12:00 uur)