Pop-Up Koffietafel met gebak en optreden Duo Voci
Pop-Up Koffietafel met gebak en optreden Duo Voci SBO

Pop-Up Koffietafel met gebak en optreden Duo Voci

donderdag 29 september 2022 10:00 t/m 12:00

Van 29 september t/m 6 oktober is het Week van de Ontmoeting. Tijdens deze week worden tal van activiteiten georganiseerd waarbij ontmoeten centraal staat. 

Stichting Push en SBO trappen op 29 september graag samen met u af, tussen 10:00 - 12:00 in De Struytse Hoeck Hellevoetsluis. De Pop-Up Koffietafel staat klaar met koffie en thee en Duo Voci verzorgt een spetterend optreden. 

Duo Voci bestaat uit Joke en Margreet, twee stemmen die elkaar gevonden hebben in het plezier om samen te zingen. Niet alleen zien ze er prachtig uit, ze brengen ook nog eens de meest uiteenlopende liedjes ten gehore. Iedereen is welkom om gezellig te komen luisteren en voor wie wil: meezingen mag! 

Zoals de naam al zegt: de week draait om ontmoeting. Kom ons daarom vertellen met met wie u in deze week een gebakje wilt eten, de eerste 50 bezoekers krijgen twee heerlijke Hema-gebakjes mee. Tot de 29e! 

Locatie