Afbeelding

Klaverjassen VV Nieuwenhoorn start 19 augustus

vrijdag 19 augustus 2022 19:00

Hellevoetsluis - Houdt u van klaverjassen? Zorg dan dat u vrijdagavond 19 augustus a.s. rond 19.00 uur aanwezig bent in de kantine van VV Nieuwenhoorn. Om 19.30 uur stipt wordt de eerste speelronde gespeeld.

Natuurlijk is er ook een verloting met leuke prijzen en zijn er prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 van de speelavond. En, er is een poedelprijs, maar die wilt u natuurlijk niet winnen.

Speeldata
Er wordt om de vrijdag gespeeld. Dus de tweede speelavond is op 2 september aanstaande en de derde op 16 september. Er wordt geloot met wie u speelt en iedere avond zijn er 3 speelrondes van 16 beurten. De grote slotavond vindt plaats in april 2023. Dan wordt er in koppels gespeeld. Inschrijfgeld 2,50 euro.

Locatie