Afbeelding

Rondleidingen Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis

zondag 3 juli 2022 13:00

Hellevoetsluis - Op zondag 3 juli geeft Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis weer rondleidingen over het vele aanwezige militaire erfgoed in de vesting van Hellevoetsluis. 

Om 13:00 uur start er een rondleiding over de kustbatterij van Hellevoetsluis. Om 13:30 uur start de rondleiding “Sporen van de Tweede Wereldoorlog”. Voor kinderen onder begeleiding van ouders of begeleiders is er een fotospeurtocht. Tijdens deze dag is de bezoekersruimte van stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis in de kazerne Haerlem geopend van 10:00 uur tot en met 15:30 uur. U kunt dan vrijblijvend binnen een kijkje nemen, dus ook als u niet deelneemt aan een rondleiding. Aanmelden voor deze drie activiteiten is noodzakelijk. U kunt zich aanmelden via de site https://www.fronttaal.info 

Locatie