Afbeelding

Eindelijk weer een VP Foodfestival!

zondag 3 juli 2022 14:00

Aanstaande zondag 3 juli is het eindelijk zover. Door alle corona perikelen hebben we er twee jaar op moeten wachten, maar gelukkig kan het VP Foodfestival dit jaar weer doorgang vinden. 

Tussen 14.00 uur en 18.00 uur zal Muziekvereniging Voorne & Putten ook deze keer het plein aan het Achterdorp 3 in Nieuwenhoorn weer omtoveren tot een culinair Walhalla. Tussen de hapjes en de drankjes door kunt u genieten van verschillende optredens en een loterij met hele mooie prijzen.

Het recept is bekend, alle leden van Muziekvereniging Voorne & Putten verzorgen deze dag de lekkerste hapjes en drankjes die u voor muntjes kunt kopen bij verschillende gezellig ingerichte kramen. Zo is er een heuse oliebollen kraam, want ook in de zomer smaken deze erg goed. Er is een kraam met oudhollands snoep, oma’s groentesoep, viskraam en ook aan de vegetariër is gedacht. 

Naast alle foodkramen is er ook een speciale kinderhoek gemaakt waar de kinderen kunnen springen op een springkussen, koek kunnen happen, oudhollandse spelletjes kunnen doen en kunnen grabbelen. Zoals eerder gezegd, de leden van de muziekvereniging staan in de keuken om al het lekkers voor u te bereiden en uit te serveren.

Naast alle foodkramen zijn er uiteraard ook optredens van de verschillende onderdelen van hun mooie vereniging. Zo zal het A-orkest een optreden geven met bekende film muziek zoals van de films Pocahontas en Skyfall. Het leerlingenorkest zal hun eerste optreden geven in de nieuwe samenstelling. Arcade, het winnende liedje van onze Hellevoetse Duncan zullen zij voor u spelen. Ook de junior- en senior twirlers zullen hun shows aan u presenteren. Naast hun eigen onderdelen zal als gastvereniging Muziekvereniging Volharding uit Oostvoorne voor u optreden. 

Zij zijn zeer blij dat deze vereniging hun gast wil zijn en kijken uit naar hun optreden. Als laatste zullen de blaaskapellen van beide vereniging samen optreden wat garant staat voor gezelligheid en meezingers. Uiteraard hebben ze ook een loterij. Heel de dag door kunt u lootjes kopen om prachtige prijzen te winnen. Hou hun social in de gaten voor updates!