Dweilen in de Vesting
Dweilen in de Vesting

Dweilen in de Vesting

zondag 3 juli 2022 13:00 t/m 17:00

Zondag 3 juli is het feest in de vesting van Hellevoetsluis. Vier dweilorkesten zoeken de gezellige plekjes op langs de haven om er een leuk feestje van te maken. Met hun vrolijke en bekende melodieën  zorgen zij dat u niet stil kunt blijven staan of zitten als u ze hoort. 

Tussen 1300 uur en 1700 uur zijn dweilorkest de Dorsvlegels uit Rockanje, Dameskapel 3igenwijs uit Delft, de Dwarsliggers uit Schiedam en natuurlijk de Helletrotters uit Hellevoetsluis te bewonderen. Er is geen vast podium want een dweilorkest hoort ook te dweilen dus ze trekken door de hele vesting. U kunt dus het best op het geluid af gaan.

Rond de klok van 1700 uur sluiten de bands ter hoogte van het gemeentehuis gezamenlijk de middag af!

Locatie