Afbeelding
Foto: PR

Bewust Voorne Putten Festival in Hellevoetsluis

zondag 3 juli 2022 10:00

Hellevoetsluis - Na drie jaar weer een echt ouderwets Bewust Voorne Putten Festival. Tenminste “ouderwets”. Een sprankelend festival in een nieuw jasje en op een nieuwe plek. 

Op zondag 3 juli om 10.00 uur wordt er groots gestart met muziek. Gedurende de dag kun je een keuze maken uit verschillende workshops, een behandeling of een persoonlijk gesprek. De thema’s van dit jaar zijn yoga, coaching en therapie, natuur en ontdekken, massage en ontspannen, inspiratie en spiritualiteit, food en lifestyle.
Natuurlijk is er ook aan de innerlijke mens gedacht en zijn er diverse mogelijkheden voor een heerlijke lunch of een lekkere snack. Ook de kinderen zijn dit jaar van harte welkom op de ontdekplek, waar allerlei activiteiten georganiseerd worden voor de kleinsten.

Het festival staat op het terrein van Tuinderij Permacultuur aan de Kreekweg 3. Deze tuinderij is door Sandy van den Ban omgetoverd tot een waar paradijs en een oase van rust aan de rand van Hellevoetsluis. Voor meer informatie, kijk op www.bewustvoorneputten.nl.  

Locatie