Delta Swingbang op herhaling
Delta Swingbang op herhaling

Delta Swingbang op herhaling

zaterdag 2 juli 2022 19:30 t/m 19:30

Na het succesvolle optreden in maart dit jaar komt de Delta Swingband op zaterdag 2 juli terug naar het brandweermuseum in Hellevoetsluis. Het vierde zaterdagavond concert is daarmee dan ook verzekerd van een geweldige avond!

De Delta Swing Band is een e´chte Big Band in de ruimste zin van het woord. Ze spelen spetterende Bigband nummers, Jazz, Salsa, Latin, Sfeervolle Ballads maar ook Pop nummers. De fameuze 21 man tellende bigband bestaat nu ruim 20 jaar en speelt bekende thema’s van o.a. Frank Sinatra, Michael Buble´, Count Basie, Sammy Nestico en Quincy Jones. 

De formatie bestaat uit trompettisten, trombonisten, saxofonisten. De ritmesectie bestaat uit een pianist, een bassist, een gitarist, een drummer en zangeres Lydia Blokland. De Delta Swing Band staat onder professionele leiding van dirigent Wim Ninaber.

Het concert begint om 19.30 uur en …… is gratis toegankelijk.

Zaterdag 9 juli sluit de Sint Olivers band de serie concerten van dit jaar weer af!

Locatie