Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Ketelbinkie – Kruitloper

woensdag 13 juli 2022 10:30

Hellevoetsluis - Beleef het museumschip Buffel op een heel speciale manier. Op 13, 20 en 27 juli (10:30 – 12:30) wordt aan boord van de Buffel een spannend belevingsactiviteitenprogramma gepresenteerd. Het programma speelt zich af in 1868 toen het nieuwe marineschip Buffel bemanningsleden nodig had. Ketelbinkie en Kruitlopers zijn leerlingen aan boord van de Buffel. De ervaringen en opgedane kennis zijn ook in de 21e eeuw nog steeds relevant.

Deze belevingsactiviteiten zijn gericht op ontdekken, doen en ervaren, (leeftijd v.a. 8 jaar tot ……..). Tijdens dit programma zullen de aspirant Ketelbinkies en Kruitlopers in kleine groepen (bakken) een serie korte, educatieve activiteiten uitvoeren onder begeleiding van ervaren “officieren”. Deze zijn gericht op het stimuleren van zelf doen, ervaren en ontdekken.

Ieder deelnemer krijgt, bij voldoende resultaat, als herinnering mee met: de werkbladen van de uitgevoerde activiteiten en een getuigschrift getekend door de commandant. Voor inschrijving en meer informatie zie de Buffel website: www.debuffel.nl

Locatie