Sea Sound in het brandweermuseum
Sea Sound in het brandweermuseum

Sea Sound in het brandweermuseum

zaterdag 25 juni 2022 19:30 t/m 21:30

Sea Sound Bigband in Nationaal  brandweermuseum

 

Zaterdag 25 juni klinkt de unieke sound van de Sea Sound Bigband in het brandweermuseum. Vanaf 19.30 uur laten de muzikanten onder leiding van Rob Catlender hun specifieke sound horen.

Bekende Bigband muziek met een eigen tintje maakt de Sea Sound Bigband uniek. De muziek klinkt door het arrangement van muzikaal leider Rob Catlender net even anders. Bigband muziek in een ander jasje. Niet alleen de muziek van Glenn Miller en Count Basie, die nog steeds gekoesterd wordt, maar er is zoveel meer. Want ook pop, funk, latin, swing, zelfs rap staan op het repertoire. 

Even er lekker tussenuit en genieten van heerlijke muziek op een geweldige locatie. Weer of geen weer, het concert gaat altijd door. Bij mooi weer is het binnenplein bij dit museum een schitterende locatie om de orkesten een plekje te geven. Is het weer wat minder, dan gaan de deuren van het Brandweermuseum verder open en zoeken muzikanten en bezoekers een plaatsje in het museum. U komt dus nooit voor niets, er is altijd muziek en . … de concerten worden gratis aangeboden.

Na dit concert volgen nog op 2 juli de Delta Swingband en op 9 juli de Sir Oliversband.

Alle concerten beginnen om19.30 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur en ….. ze zijn gratis toegankelijk.

Locatie