Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Politiek Café Partij Voorne aan Zee in Theater Twee Hondjes

zaterdag 25 juni 2022 16:00

Hellevoetsluis - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van fusiegemeente Voorne aan Zee op 23 november, organiseert Partij Voorne aan Zee op zaterdagmiddag 25 juni van 16.00 uur tot 18.00 uur een Politiek Café in Hellevoetsluis. 

De verkiezingen lijken nog ver weg, maar het is zo november en op 1 januari 2023 is de nieuwe gemeente een feit. Wat zijn de uitdagingen van deze nieuwe, grote gemeente? Waar kies je voor? Wat vind jij belangrijk? Welke mensen vertegenwoordigen het beste jouw belangen? Oriënteer je en maak kennis met raadsleden uit Brielle, Westvoorne en Hellevoetsluis.  Deze keer staan de volgende onderwerpen centraal: De almaar stijgende kosten voor alle huishoudens, wat moet/kan de politiek doen? En de overspannen woningmarkt, hoe kom ik aan een woning?

Ben je zaterdagmiddag 25 juni verhinderd, maar heb je wel interesse om de Politieke Café’s van Partij Voorne aan Zee te bezoeken? Houd dan de media in de gaten en neem neem kijkje op www.partijvoorneaanzee en hun Facebookpagina. Op 25 juni ben je vanaf 15.30 uur welkom in de foyer van Theater Twee Hondjes.

Locatie