Schotse Hooglander,
Schotse Hooglander, Stefan Claessens

Midwinterdag op Tiengemeten

zaterdag 17 december 2022 0:00

De winter op Tiengemeten is fantastisch! Het landschap heeft haar winterkleed aan, het is allemaal wat ruiger en daarom misschien wel op haar mooist. Kom jij op zaterdag 17 december naar de Midwinterdag op Tiengemeten? 

Wat is er te doen? Gratis wandeling met een gids Op een aantal tijdstippen start er een korte wandeling met een boswachter. Tijdens deze wandeling leer je meer over wat er in de winter te zien en ervaren is op Tiengemeten.

Boswachters spreekuur
 Bij de kraam van Natuurmonumenten is een boswachter die al je vragen kan beantwoorden over dit bijzondere eiland. OERRR speurtocht voor kinderen Ga jij het avontuur aan? Zelfstandig gaan jullie op pad en op zoek naar de sporen met deze spannende speurtocht.

Midwintermarkt
Er is een kleinschalige lokale markt in het bezoekerscentrum met allerlei leuks en lekkers voor in de winter Gasterij de Gezusters Sluit de avond uniek af met een diner bij de Gasterij de Gezusters. U dient hiervoor wel van te voren te reserveren en er is beperkt ruimte. Reserveren via info@degezustersonline.nl

Ritje met slee
Er rijdt een ware slee met trekpaard over het eiland. Landbouw & Rien Poortvliet Musea Deze twee prachtige musea zijn speciaal voor deze dag gratis toegankelijk.

Gratis aanmelden Midwinter via https://www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrumtiengemeten/agenda/midwinterdag. Vergeet niet vooraf je pontticket te bestellen