Muziekvereniging Voorne Putten in concert
Muziekvereniging Voorne Putten in concert

VPLIVE Muziekvereniging Voorne & Putten is terug

zaterdag 26 november 2022 19:30

Na een afwezigheid van twee jaar is het muzikale spektakel van Muziekvereniging Voorne & Putten weer terug. 

VPLIVE 2022 zal 26 november plaatsvinden in de nieuwe sporthal de Eendr8. Tijdens deze avond zal de hele vereniging zich presenteren aan het publiek tijdens fantastisch leuke dansshows van de senior- en junior twirlsters en tijdens herkenbare melodieën van het orkest. Het leerlingenorkest zal bij de entree het binnenkomende publiek vermaken zodat ook zij in de spotlights staan. En dat is nog niet alles. Popkoor Tintunes zal VPLIVE luidkeels ondersteunen. Niet alleen het koor zelf zal zingen maar ook de samenwerking tussen orkest en koor zal door de avond heen te beluisteren zijn in bekende popsongs zoals soldier on van Direct en Viva la Vida van Coldplay. Gitaar solist Rick Kostelijk zal zowel akoestisch als op zijn elektrische gitaar van zich laten horen. 

Kaarten a €10,- te verkrijgen op de avond zelf aan de kassa of in de voorverkoop via secretaris@voorneenputten.nl Hou ook de socials van de muziekvereniging in de gaten via facebook en instagram voor het laatste nieuws.