Afbeelding
foto het dijkt

Het Dijkt bij de vuurtoren

zaterdag 8 oktober 2022 20:00 tot 22:30

‘Ik kan het niet alleen’ zei Corné ergens in  2015, en voor hij het wist had hij een clubje mensen om zich heen vergaard dat hetzelfde wilde als hij: muziek van De Dijk spelen. 

Inmiddels zijn ze vele optredens in kroegen, zalen, op grote en op kleinere festivals verder en is Het Dijkt uitgegroeid tot een swingende band die de pannen van het dak speelt. En eigenwijs als ze zijn gieten ze af en toe hun eigen sausje over de muziek: niet alleen naspelen van, maar ook spelen met de muziek van De Dijk. Het moet dijken. En als Het Dijkt, dan dijkt het goed! Met het nummer ‘Als het Golft’ is Het Dijkt ook te zien en te horen op de film die vorig jaar gemaakt is in het kader van 400 jaar haven. En natuurlijk mogen ze dan bij 200 jaar vuurtoren niet ontbreken. Het Dijkt is zaterdag 8 oktober vanaf 20.00 uur te horen in de tent (VOL=VOL)