Oude tijden herleven in het Muziek Café
Oude tijden herleven in het Muziek Café SBO

Oude tijden herleven in het Muziek Café

woensdag 5 oktober 2022 13:30 t/m woensdag 28 september 15:30

Houdt u ook zo van het warme en heldere geluid van LP’s? Het krakerige geluid van de naald op het vinyl? De mooie platenhoezen? Dan is het Muziek Café echt iets voor u! In het Muziek Café herleeft de nostalgie van de LP’s, het samen luisteren van muziek en het ophalen van herinneringen.

Jarenlang was de LP- de langspeelplaat - hét middel om muziek te draaien. De opkomst van de cd’s en later de streamingsdiensten verdrongen de platen naar de achtergrond, maar echt verdwenen zijn ze gelukkig nooit. In menig huishouden ligt nog een stapeltje LP’s waar geen afscheid van genomen kon worden. Inmiddels is de platenspeler weer bezig aan een opmars, want niets kan tippen aan het speciale geluid van een LP. Hoog tijd dus om de schatten van toen te delen met andere muziekliefhebbers.

Op woensdag 5 oktober zijn alle muziekliefhebbers van harte welkom bij het Muziek Café. Een bijzonder café, want u bepaalt wat er gedraaid wordt! Neem uw favoriete LP’s mee naar het Muziek Café, waar ze op onze platenspeler afgespeeld kunnen worden. Na afloop neemt u uw eigen LP’s weer mee naar huis.

Deze eerste keer staat het Muziek Café in het teken van Golden Oldies: de hits van toen die uitgroeiden tot ware klassiekers. Zoekt u uw favoriete platen vast op? We ontmoeten u graag op woensdag 5 oktober van 13:30 - 15:30 in Hart van Hellevoet, De Eik 68 in Hellevoetsluis.

Locatie