Afbeelding

The Bee’s Knees in Grootenhoek

dinsdag 18 oktober 2022 10:30

Hellevoetsluis - Op dinsdag 18 oktober 2022 geeft het ensemble Duo The Bee’s Knees een optreden in Verpleeghuis  Careyn Verpleeghuis Grootenhoek, onderdeel van Careyn. Het concert begint om 10:30 uur. Adres: Hellevoetse Achterweg 4, Hellevoetsluis. 

Vanaf 10.00 uur is de recreatiezaal geopend voor een kopje koffie of thee. Entreekaarten zijn bij de receptie verkrijgbaar voor € 3,00 inclusief een kopje koffie of thee. Het ensemble Duo The Bee’s Knees, bestaande uit Ellen Tackenkamp - zang, Kristjan Martinsson - piano, brengt een gevarieerd programma. Het programma duurt één uur, zonder pauze. Het optreden is op verzoek van Careyn Verpleeghuis Grootenhoek georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Vrienden van Muziek in Huis en overige donateurs.

Over de musici:
Ellen Tackenkamp (1985) leerde jazz-zang aan het Conservatorium van Amsterdam en studeerde af met een 9,5. Zij maakte deel uit van de succesvolle formatie YesSister, JazzSister en van The Secret Swing Society, waarbij ze de jazz uit The Great American Songbook ten gehore brengt. Ze werkt als muziek-vrijwilligster op zorgerf D’n Aoverstep (Neede) waar o.a. mensen met dementie terecht kunnen voor dagbesteding.

 Zij wordt begeleid door de uit IJsland afkomstige jazzpianist Kristjan Martinsson (1986), die ook actief is als componist en multi-instrumentalist. Na het behalen van zijn masterdiploma aan het Conservatorium van Amsterdam startte hij een bloeiende lespraktijk in Amsterdam-West.

 The Bee’s Knees speelt jazz klassiekers, maar ook onbekende parels uit de ‘20s tot ‘40s. Gekenmerkt door hun vrolijke eigenheid weten zij een lach op het gezicht van jong en oud te toveren.