KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles
  • (2)
    Evenement

Voorleesmarathon

woensdag 27 oktober 9:00 t/m 21:00 uur

Voorne-Putten - Op woensdag 27 oktober organiseren Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en Bibliotheek de Boekenberg een heuse voorleesmarathon. 

Van 9.00 tot 21.00 uur zal er continu worden voorgelezen door bekende kinderboekenschrijvers, schoolklassen en andere lokale gasten. De marathon is live vanuit De Boekenberg te volgen of je kunt meeluisteren en โ€“kijken via een livestream. Met de voorleesmarathon slaan de bibliotheken de handen officieel ineen voor een gezamenlijk Team Jeugd & Educatie op heel Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee.

Bekende kinderboekenschrijvers

Overdag kunnen kinderen genieten van de verhalen van 5 bekende kinderboekenschrijvers waaronder Thijs Goverde, Mark Janssen en Marieke van Ditshuizen. Ook verschillende prentenboekfiguren zoals Rupsje Nooitgenoeg, Dikkie Dik en de Gruffalo brengen een bezoek aan de voorleesmarathon. Zo kunnen kinderen op school, thuis of in de bibliotheek luisteren naar de allermooiste verhalen. Tussen deze optredens door lezen bekende en minder bekende lokale voorlezers hun favoriete boek voor. Vanaf 19.00 uur is er een speciaal programma voor volwassenen.
deel deze activiteit