KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles
  • (2)
    Evenement

Studieavond met Frank van Oordt ‘een teken van hoop’

donderdag 28 oktober 20:00 uur

Henk Visscher

Hellevoetsluis - Op donderdag 28 oktober is er in Hellevoetsluis een studieavond met Frank van Oordt, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Israël: een teken van hoop. 

Frank J. van Oordt is directeur van Christenen voor Israël. Hij heeft 29 jaar gewerkt in het basisonderwijs als leerkracht en directeur. Van Oordt: “Sinds 1830 bidden we in onze familie voor het herstel van Israël en de terugkomst van Jezus naar de aarde. Waar het steeds gebruikelijker wordt om tegen Israël te zijn en de daden van Israël onder een vergrootglas te legen, zien we dat God Zijn beloften vervuld. De terugkeer van de Joden naar het aan hen beloofde land is een teken van hoop.”

De bijeenkomst vindt plaats in Petrakerk, C. van Kleiburgstraat 4. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Vanwege de coronacrisis worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd en kunnen er maar een beperkt aantal mensen toegelaten worden. Aanmelding is verplicht via: www.christenenvoorisrael.nl/activiteiten of 033-2458824.
deel deze activiteit