KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles
  • (1)
    Evenement

Herfstconcert Vocaal Ensemble ‘En Chantant’

zaterdag 16 oktober 19:30 uur

Foto: PR

Brielle - Op 16 oktober geeft Vocaal Ensemble ‘En Chantant’ een herfstconcert in de St. Catharijne Kerk van Brielle.

U hoort o.a. muziek van Sibelius, Nystedt, Elgar, Pärt en Rheinberger. Zoals u van ons gewend bent, krijgt u een sfeervolle muzikale avond met bijzondere muziek, vertolkt door gepassioneerde zangers.

En Chantant staat bij dit concert opnieuw onder leiding van Mirjam van den Hoek. Zij maakte al vroeg kennis met muziek middels viool- en pianolessen. In het zesde jaar van het VWO begon ze met de vooropleiding koordirectie bij Wiecher Mandemaker om zich voor te bereiden op de Bachelor Koordirectie. In 2018 studeerde ze bij Mandemaker af, aan het conservatorium van Rotterdam. Tegenwoordig dirigeert van den Hoek een vijftal koren, waaronder twee kamerkoren. Ook zingt ze bij de Laurenscantorij waar ze tevens regelmatig dirigeert. Daarnaast studeert van den Hoek voor haar Master Koordirectie bij Luc Anthonis in Antwerpen.

Redenen te over om naar dit concert te komen luisteren.

In deze periode worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd. U krijgt bij aanvang van het concert een korte , heldere uitleg hierover.  Bij de ingang wordt uw QR-code gecontroleerd. Kaarten zijn vanaf 1 t/m 14 oktober te bestellen via de website www.enchantant.nl en via de koorleden. Uw entreebewijs is tevens een consumptiebon en na afloop is er gelegenheid voor een drankje.

Entree €15,00

Vrienden van de Catharijne €12,50

Datum 16 oktober

Aanvang 20.00 uur

Kerk open vanaf 19.30 uur


deel deze activiteit