KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles
  • (1)
    Evenement

Ger Vos in Hart van Hellevoet

woensdag 29 september 0:00 uur

In de coronaperiode zijn er veel ouderen die eenzamer geweest zijn dan ooit tevoren. Speciaal voor de ouderen van Hellevoetsluis zal Ger Vos in Hart van Hellevoet op 29 september  geheel belangeloos een spetterend miniconcert verzorgen. 

Het belooft een feestelijke middag te worden die iedereen zich nog lang zal herinneren. Geheel afhankelijk van maatregelen op dat moment, zal er worden gekeken naar de mogelijkheden wat betreft tijdstip en het maximum toegestane personen. Hierover volgt later meer informatie. Voor diegenen die niet kunnen wachten tot september, staan de beelden van Ger zijn jaarlijks steeds uitverkochte concert van zijn Feeling Good Tour op zijn eigen Youtubekanaal: https://www.youtube.com/c/GerVos/videos. Zoals hiervoor gezegd, zal er in september worden gekeken naar het maximum aantal toegestane personen. Daar het optreden van Ger Vos met name op ouderen is gericht zal er mogelijk een selectie op leeftijd plaatsvinden. U wordt verzocht om bij uw aanmelding uw leeftijd op te geven. In september hoort u of u het optreden wel of niet bij kan wonen.

Opgeven is noodzakelijk. Dat kan bij Jan de Vries, per telefoon: 0181 323 681 of per e-mail: abo.devries@gmail.com Vanaf 1 september kunt u zich opgeven bij Grรฉ Koster, tel. 0181 316140 of per email aan abo.hellevoet@gmail.com Vergeet uw leeftijd niet te vermelden! SBO en ABO kunnen u deze middag aanbieden voor het kleine prijsje van โ‚ฌ 5,--. Dit kunt u op 29 september bij de ingang van de zaal contant betalen. Het adres is de Eik 68.


deel deze activiteit