KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles
  • (2)
    Evenement

Eindelijk weer expositie van Veronica van Leth in het gemeentehuis!

maandag 25 oktober 10:52 t/m vrijdag 3 december 10:52 uur

Hellevoetsluis Vanwege de coronamaatregelen werd de expositie al drie keer uitgesteld, maar vanaf maandag 25 oktober tot en met 3 december hangen de kleurrijke werken van kunstenares Veronica van Leth weer in het gemeentehuis van Hellevoetsluis. De officiële opening wordt gedaan door burgemeester Milène Junius op woensdag 27 oktober om 16.00 uur in de centrale hal.

De olieverfschilderijen van Veronica zijn bijzonder kleurrijk en gedetailleerd, waarbij ze een voorkeur voor stofpatronen heeft. Dat komt ook door haar opleiding aan de modeacademie begin jaren 90, waar ze leerde ontwerpen en illustraties maken. In het maken van grote schilderijen kan ze echt haar ziel en zaligheid in kwijt. Tekenen vindt zij minstens zo leuk. Naast het gebruik van olieverf maakt ze ook graag portretten met potlood op papier. Daarvan zullen er zeker een aantal tijdens de expositie tentoon worden gesteld. Tenslotte maakt Veronica ook nog kleine aquarellen.

Kortom een veelzijdige expositie die zeker de moeite van het bezoeken waard is. De expositie is te bezoeken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Kijk voor meer informatie op www.veronicavanleth.nl
deel deze activiteit