KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles
  • (1)
    Evenement

Autopuzzeltocht

zondag 26 september 11:00 uur

Op zondag 26 september aanstaande organiseert Agoraclub 8 Voorne Putten en omgeving een autopuzzeltocht over het prachtige Goeree Overflakkee. Vertrekpunt is de visafslag in Stellendam om 11 uur. Daar wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee en iets lekkers. Alle deelnemers krijgen een gezellig en goedgevuld lunchpakket mee. Onderweg krijgt u nog een soepje en aan het eind van de rit wordt afgesloten met een drankje. U hoeft dus alleen maar te puzzelen om de goede route te vinden en te genieten van de omgeving. De rit duurt ongeveer 4 uur en de kosten per persoon bedragen 20 euro. Opgave voor 12 september 2021 via: Sheila de Pijper telefoon 0625091048 of s.ashof@kpnmail.nl

Opgave is definitief als u 20 euro pp overgemaakt hebt op NL53 INGB 0007 3516 66 tnv Agora Voorne Putten ovv puzzeltocht. Donaties zijn ook van harte welkom.

Seedzzorg

De opbrengst van de autopuzzeltocht gaat naar de Stichting Seedzzorg. Deze stichting richt zich op de begeleiding van o.a. kansarme mensen in en rond Rotterdam. Dat doet de zij door ondersteuning te bieden bij bijvoorbeeld geld en schuld, huisvesting en 24/7 opvang en persoonlijk welzijn. Zij organiseert ook culturele activiteiten die mensen weer hun zelfvertrouwen en eigenwaarde terug geven. Meer informatie vindt u op www.seedzzorg.nl.

Agoraclub

Agoraclub 8 Voorne Putten en omgeving is een club voor vrouwen vanaf 42 jaar. Zij maakt deel uit van Agoraclub Nederland en Agoraclub International. De club ondersteunt projecten en goede doelen door geld in te zamelen of zelf de handen uit de mouwen te steken. De club ondersteunt gedurende twee jaar Seedzzorg. Daarnaast steunt zij Hospice De Waterlelie, de bewoners van het Agathahuis en de voedselbank Hellevoetsluis.


deel deze activiteit