Activiteit: Jubileumeditie Truck & Tractor Pulling | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
  • Alles
  • (6)
    Evenement

Jubileumeditie Truck & Tractor Pulling

zaterdag 22 juni 15:00 uur

Op zaterdag 22 juni wordt de jubileumeditie van Truck & Tractor Pulling Oudenhoorn gehouden. Een ware dag uit vol spektakel voor jong én oud(er).

Nu 21 jaar geleden werd er gekscherend geroepen in Oudenhoorn een Tractor Pulling evenement op te willen zetten… 20 jaar geleden vond de allereerste editie plaats. Zonder de hulp van alle vrijwilligers, sponsoren, de 'Nobel Arena' en uiteraard u straks als bezoeker zou dit evenement nooit gekomen kunnen zijn tot waar het nu is; een dagje uit vol spektakel voor jong én oud(er).

Sledge Hammer en No Illusion

Ook dit jaar wordt er weer een gevuld en afwisselend wedstrijdprogramma aangeboden. Zowel de A- als de B-baan bieden een mooi stukje spektakel: op de A-baan zullen de beste machines van Nederland uit de National en Grand National de strijd met elkaar aan gaan. Ook de thuisrijders Sledge Hammer en No Illusion uit de Two Wheel Drive klasse, Superstock European Maid en Mini Unlimited Poker Face horen daar bij.

Heel veel PK's

De B-baan kent eveneens een divers programma van (Light) Compact Diesels, Farmstocks, Light Two Wheel Drives, Limited Superstocks en is het de Shave Power die ook graag wil presteren voor het thuispubliek tijdens de Sport Trucks. Kortom: heel, heel veel PK's!

Traptrekker klasse

Na 20 jaar was het tijd voor een nieuwe klasse: de traptrekker klasse! De allerjongste bezoekertjes zijn tijdens de pauze (ongeveer om 18.00 uur) welkom op de baan om met elkaar de strijd aan te gaan wie het snelste een Full Pull aflegt met zijn of haar traptrekker. Groen, rood, blauw of roze dat maakt niet uit, maar de traptrekker dient zelf meegenomen te worden. Meedoen? Alle kinderen tot en met 10 jaar kunnen zich aanmelden via info@stpo.nl of via de Facebookpagina Tractor Pulling Oudenhoorn onder vermelding van naam een leeftijd.

Truck & Tractor Pulling Oudenhoorn biedt zoveel meer dan alleen Tractor Pulling. Op diverse plaatsen op het terrein zijn palen geplaatst met daarop wegbewijzering; ontdek de teams in het rennerskwartier, race met radio-bestuurbare auto's, storm de stormbaan over of ga voor een vers patatje van Farm Frites!

TV opnames voor RTL7

Net als voorgaande seizoenen zal ook RTL7 weer aanwezig zijn om opnames te maken voor het tv programma Truck en Tractor Pulling. Zij zenden elk seizoen alle gereden Grand National wedstrijden in het weekend uit.

Truck & Tractor Pulling Oudenhoorn is al 20 jaar een toegankelijk en leuk evenement voor jong en oud. Let op! Gehoorbescherming is aan te raden rondom de banen. Aanvang 16.00 uur, terrein is vanaf 15.00 uur open voor publiek, gratis parkeren, pendeldienst naar evenemententerrein aanwezig. Ruigendijk 20, Oudenhoorn. Meer informatie en tickets: www.stpo.nl.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>