KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles
  • (1)
    Evenement

Gratis festival Vestingcode vol met optredens

zaterdag 15 juni 12:00 uur

Foto:

Houd zaterdag 15 juni vrij in je agenda, want dan vindt het gratis festival 'Hellevoetsluis Vestingcode en BarBiertje Non Stop plaats.

De hele middag vinden er in de vesting op zo'n 20 locaties gratis Vestingcode-concertjes, voorstellingen en acts plaats. In het Cultuurhuis en op het plein vindt een non-stop programma plaats met hiphop dans en 'spoken word' van Brandon Taylor en de mini-musical de kleine zeemeermin Ariël van de Theatertuin van Voorne. Ook kun je kijken naar het nooit vertoonde paardendressuur met toneelgroep Helvetia en een muziekprogramma van de kinderen van Basisschool Het Palet. En dan heb je nog maar één locatie gezien van de ruim 20 plekken waar er iets bijzonders gebeurt!

Voor de kinderen is het speeltijd in het Droogdok met springkussen, schilderen en schminken. Denk aan saxofonistes bij het Brandweermuseum, de rockband Random Legends in Kazerne Haerlem, grappige acts op het Lichtschip, de koren Tijdloos, Amazing Singers, Cantarticum en Vocaal Regionaal, gedichten in het Kruithuisje, de band Grades of Colour op de Buffel, een spookverhaal in de kelder van Kazerne Haerlem een kunstmarkt met workshops op het plein voor het Prinsehuis en nog heel veel muziek onder andere de Barbershopkampioenen Mrs. Jones. Acoustic Stage presents Singer-songwriters en BarBiertje Non-Stop met Kids on Drums en in de avond het Tribute Band festival.


deel deze activiteit