De beurs biedt weer een mooi assortiment vogels in allerlei soorten en maten
De beurs biedt weer een mooi assortiment vogels in allerlei soorten en maten Foto: stock

Regiobeurs bij Vogel- vereniging De Vogelvriend

zaterdag 26 januari 2019 14:00 tot 16:00

Vogelvereniging De Vogelvriend organiseert zaterdag 26 januari weer een groots opgezette vogelbeurs in het clubhuis aan het Schelpenpad. De beurs is geopend van 14.00 uur tot 16.00 uur en de toegang is gratis.

Op deze beurs zijn altijd volop vogels en attributen voor de kweek en het houden van van vogels aanwezig. Tevens zijn er verschillende handelaren aanwezig. Ook wordt er alles op het gebied van de vogelsport verkocht zoals: zaad, opfokvoer, medicijnen, meelwormen, te veel om op te noemen. Ook kunt u terecht voor al uw vragen over vogels aan deskundigen. Op deze beurs worden vogels te koop worden aangeboden door leden en handelaren. Ook niet leden kunnen hier vogels kopen en verkopen. Tevens kan van gedachten gewisseld worden met kwekers en liefhebbers .

Heeft u nog een vogelkooi over, dan knapt De Vogelvriend hem graag op ten bate van de vereniging. Geef even een belletje en zij komen hem halen. Naar de beurs brengen kan natuurlijk ook.

Deze beurs is zeker het bezoeken waard, de toegang is gratis. En er zijn leuke prijzen te winnen met het 21-spel. Bel voor meer informatie: Bas Weeda , tel: 0181-283411 of www.de-vogelvriend-hellevoetsluis.com