Feestelijke kerstloterj en voetjes van de vloer bij OHVV
Feestelijke kerstloterj en voetjes van de vloer bij OHVV Foto: pixabay

Kerstloterij en voetjes van de vloer bij OHVV

vrijdag 15 december 2017 21:00

Vrijdagavond 15 december organiseert voetbalvereniging OHVV haar jaarlijkse "Ambachtelijke kerstrolladekippentaartenpatatzalmbrodenbierwijnmuziekfeestloterij"!

Op de jaarlijkse kerstloterijjaarlijkse kerstloterij kan natuurlijk ook weer het rad niet ontbreken, waar u heel veel leuke en vooral lekkere prijzen kunt winnen. De bekende rollades, taarten, kippen, vleespakketjes, kerstbroden, wijn, superbierflessen, kerstkrans zijn er een aantal van. Er worden ook een aantal superrondes gespeeld waar u sportoutfits tassen, ballen, jacks, truien en luchtjes en diverse andere prijzen kunt winnen! Ook dit jaar zijn er een aantal halve varken/vleespakketten van Keurslagerij Wageveld te winnen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten….. U kunt al meedoen vanaf 0,50 per lot die te koop zijn via Jan Troost, Sjaak Breur of Henk Nobel.

Van 22.00 uur tot 23.00 uur is er Happy Hour en deze editie is er veel aandacht en tijd voor muziek, zoals de Danse Classics uit de '70 en 80'er jaren, Hollandse Hits en natuurlijk wordt ook de hedendaagse Dance Music niet vergeten..De aanvang is vanaf 21.00 uur . Locatie: Eeweg 31 in Oudenhoorn.