Muzikale kerstsferen door het Buffelkoor
Muzikale kerstsferen door het Buffelkoor Foto: De Buffel

Kerstsfeer met het Buffelkoor op Museumschip De Buffel

zaterdag 16 december 2017 14:10

Kerst is het gezelligheidsfeest bij uitstek. In de koude en donkere wintermaanden is het de ideale tijd om als familie en vrienden bij elkaar te zijn.

Op museumschip de Buffel hebben ze dat maar al te goed begrepen. De vrijwilligersploeg voelt als een grote familie, die naast het vele vrijwilligerswerk aan boord, ook samen leuke dingen ondernemen. Zo ontstond bij gebrek aan het kunnen inhuren van een shantykoor; het enige echte Buffelkoor. Wekelijks komen de leden samen om te oefenen. Met heel veel lol studeren zij de deuntjes in.

Tijdens 'Kerst in de Vesting' zijn de gouden keeltjes met kerstliedjes aan boord te horen. Komt u ook luisteren op zaterdag 16 of zondag 17 december?

Ook zal Tijdens Kerst in de Vesting op zaterdag 16 december de shuttledienst gratis rondrijden om de schepen met de kade, de vesting, de verdedigingswerken en het cultuurhuis te verbinden.

Op zondag 17 december bieden wij u de arrenslee, die de verbinding legt tussen de kerstmarkt in de vesting, de museumschepen én het Evertsenplein, waar ook een kleine kerstmarkt is gesitueerd.

Meer weten? Kijk dan op facebook en zoek naar het evenement 'Kerst in de Hellevoetse vesting 2017'. Ook op de site van Groot Hellevoet vindt u het volledige programma.