Afbeelding

Rotary Santa Run op Lichtjesavond!

vrijdag 15 december 2017 18:00

De Rotary Hellevoetsluis organiseert dit jaar voor de vierde keer de altijd ludieke Santa Run! De Santa Run vindt dit jaar plaats op vrijdag 15 december in de Vesting van Hellevoetsluis, voorafgaand aan de Lichtjesavond. Het belooft een groot spektakel te worden!

Er wordt verzameld aan de voorzijde van het Gemeentehuis aan de Oostzanddijk om 18.00 uur. We starten de Santa Run als vanouds met een swingende warming-up. Alle deelnemers ontvangen een kerstmannenpak (inclusief baard) en steunen met hun deelname een goed doel.

Dit jaar gaat de opbrengst naar Stichting Project Forsa in Bonaire, een orthopedagogisch centrum waar jongeren met een hechtingsproblematiek of een hechtingsstoornis begeleid en behandeld worden. Meer informatie over dit project staat op www.stichtingproject.com

Inschrijven en meer informatie? Inschrijven kan via https://voorne.rotarysantarun.nl Deelname kost € 10,- per deelnemer. Deelnemers kunnen hun kerstmannenpak en startnummer vanaf 9 december 2017 ophalen bij de afhaalpunten: Primera Bakker (Struytse Hoeck 38, Hellevoetsluis) en Scooter Boutique (Moriaanseweg West 62, Hellevoetsluis). Naast het kerstmannenpak krijgen deelnemers een medaille en een gezonde aardigheid bij de finish.Kijk dan op www.rotaryhellevoetsluis.nl of houdt FB Rotary Hellevoetsluis in de gaten.