KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles
  • (2)
    Evenement

Vogelbeurs

zaterdag 27 november 13:30 t/m 15:30 uur

Stock

Hellevoetsluis - Vogelvereniging De Vogelvriend uit Hellevoetsluis organiseert zaterdag 27 november weer een vogelbeurs. De beurs wordt gehouden in het clubhuis van de vereniging gelegen aan het Schelpenpad, 8 in Hellevoetsluis. 

De beurs is geopend van 13.30 uur tot 15.30 uur en de toegang is gratis. Op deze beurs zijn altijd volop diverse vogels aanwezig. Tevens zijn er verschillende handelaren aanwezig. Ook worden er vogelzaden en opfokvoer verkocht. U kunt al uw vragen op het gebied van vogels stellen. Ook zijn er papegaaien en parkieten deskundigen aanwezig. Op deze beurs worden vogels te koop worden aangeboden door leden en handelaren. Ook niet leden kunnen hier vogels kopen en verkopen. U kunt de vereniging steunen door uw oude vogelkooi te doneren. 

Deze beurs is toegankelijk voor leden en niet-leden. De toegang is gratis. Wilt u een gokje wagen? Het 21-spel, met prachtige prijzen, is aanwezig. Voor meer informatie: Bert Casteleijn , tel: 0181-315028 , 0651 089125 of www.de-vogelvriend-hellevoetsluis.com
deel deze activiteit