KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles
  • (1)
    Evenement

Whisky proeverij in ’t Dijckhuis

vrijdag 15 oktober 20:00 uur

Vierpolders - Vrijdag 15 oktober | Whisky Connaisseur Wim Wamelink komt na een eerdere succesvolle whisky-proeverij wederom naar ‘t Dijckhuis om op een informele, luchtige en vermakelijke manier zijn gasten kennis te laten nemen van de diverse soorten whisky. Tijdens het putten uit zijn rijke scala aan verhalen, mythes en anekdotes laat Wim een aantal whisky’s proeven. Wim zal geen kilt dragen en heeft geen beamer presentatie maar het wordt gezellig praten en laten proeven. Hij heeft zo’n 40 flessen verschillende whisky’s bij zich. Tijdens de proeverij vertelt hij van alles over het ontstaan, de geuren, kleuren en smaakverschillen, uitleg water en ijs of juist niet, et cetera vergezeld van soms ook wat smeuïge ‘sterke’ verhalen.

De avond start om 20.00 uur in de foyer. De tijdsduur zal zeker twee uur bedragen. Dan serveert hij 5 drams met de verhalen en 1 extra als toegift naar keuze van de gasten.

Meld je wel ruim van te voren per mail aan bij Wim, om verzekerd te zijn van een plekje via info@wimwamelink.nl of 06 513 537 69.

Verdere informatie over de whisky-proeverij en andere activiteiten die door Stichting ’t Dijckhuis de komende tijd georganiseerd worden. Kijk op https://dijckhuis.nl/activiteiten/


deel deze activiteit