KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles

Oudhollandse spelletjes

woensdag 28 juli 13:00 uur

Rockanje – Op woensdagmiddag 28 juli wordt bij het openluchtmuseum De Duinhuisjes een Kindermiddag georganiseerd met allerlei Oudhollandse spelletjes. De overige kindermiddagen vinden plaats op 4, 11 en 18 augustus.

De kinderen kunnen sjoelen, hoepelen, op stelten lopen, koek happen, blik gooien en nog veel meer. Verder zijn er pannenkoeken verkrijgbaar en wordt er om ca. 14.30 uur een poppenkastvoorstelling gegeven. Bij de kassamedewerker is een DOE-tas te lenen met allerlei opdrachtjes en wetenwaardigheden over de duinhuisjes. Er is ook een mogelijkheid tot verkleden in “Ot en Sien” kleding en het maken van foto’s. Op deze woensdagmiddagen is het museum ook normaal geopend voor volwassenen.

Zondag 1 augustus en 5 september is de maandelijkse Levende Geschiedenisdag. Openluchtmuseum De Duinhuisjes ligt aan de Duinstraat 18 te Rockanje (nabij de Tenellaplas) en de openingstijd is van 13.30 tot 16.30 uur, de toegang voor kinderen bedraagt € 2,00 en volwassenen € 3,00 p/p. U kunt pinnen. Kijk op www.hvwv.nl voor overige informatie en evenementen.


deel deze activiteit