Afbeelding

Kerstmarkt Muziekvereniging Voorne en Putten

zaterdag 14 december 2019 15:00 tot 20:00

Hellevoetsluis - Op zaterdag 14 december organiseert muziekvereniging Voorne en Putten haar eerste VP Kerstmarkt. In navolging van het succesvolle foodfestival wil de muziekvereniging ook hier fantastisch evenement van maken voor jong en oud. Met live muziek, heerlijk eten en drinken, de leukste spulletjes en bovenal veel gezelligheid! Op de VP Kerstmarkt bemannen lokale ondernemers kraampjes met de leukste items. Ook zijn er diverse eet- en drinkkraampjes. Denkt u aan Glühwein, warme chocolademelk maar ook aan stamppotten of broodjes rookworst. Ook kunt u alvast uw oliebollen bestellen! Deze worden dan op 30 december bij u thuis afgeleverd. Voor de kinderen is er een speciale kinderhoek waar de kids zelf kerstballen kunnen maken. Ze kunnen marshmallows roosteren en mogen op de foto met de Kerstman.

Ook is er een loterij waar u prachtige prijzen kunt winnen. Natuurlijk zal de vereniging ook muzikaal van zich laten horen. Binnen zullen de twirlsters, de blokfluit leerlingen en de orkesten een leuk kerstprogramma laten horen. Buiten op het plein spelen de leerlingen solo's en duetten. Ook speelt daar een waar Charles Dickens kwintet met originele leger des heils muziek. Kortom, dit belooft weer een geweldig evenement van muziekvereniging Voorne en Putten te worden dat u zeker niet mag missen

. Zaterdag 14 december van 15.00 uur tot 20.00 uur aan het Achterdorp 3 in Nieuwenhoorn. Toegang is gratis en pinnen is mogelijk. Houd de Facebookpagina 'VP kerstmarkt' in de gaten voor het laatste nieuws.