KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles

Aanstaande zaterdag uitreiking Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk

zaterdag 7 december 19:30 t/m 22:00 uur

Hellevoetsluis - Op zaterdag 7 december, tijdens de Internationale Dag van de Vrijwilliger, zal Wethouder Hans van de Velde de Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis uitreiken aan een van de vele vrijwilligersorganisaties die Hellevoetsluis telt.

Hellevoetsluis wordt een echte vrijwilligersstad genoemd en dat is het resultaat van duizenden mensen die zich inzetten. Vorig jaar kreeg de Nieuwe Meent de eer. Spannend wie wordt het nu?

Vier genomineerden

De organisaties die dit keer in het middelpunt staan zijn: het Repaircafe, die tevens de Fietsenbank organiseert, Voetbalvereniging Nieuwenhoorn, de Kledingbank en Buurtkamer Ons Midden. Het gaat niet om de grootste, oudste of de beste maar juist om de aandacht en een onafhankelijke jury heeft hierin een belangrijke taak. De prijs bestaat uit een kunstwerk van Stichting Dogma en een bijdrage, dit jaar gesponsord door het Hellevoetse bedrijf iOB. De uitreiking vindt plaats tijdens de feestavond in het Cultuurhuis.

Kaartjes

Voor het bijwonen van de avond zijn nog maar enkele kaartjes beschikbaar a € 2,-- aan de balie van het Centrum Vrijwilligerswerk/Fijnjetezien, in het Cultuurhuis. De bijdrage wordt geschonken aan Stichting Tante Joy. Kaartjes die besteld zijn kunnen opgehaald worden. Bij verhindering graag snel laten weten.

De balie van Fijnjetezien is geopend op dinsdag- en woensdagochtend van 10.00 – 12.00 uur en iedere middag van 14.00 – 16.00 uur. Telefoon tijdens deze tijden 390607.


deel deze activiteit