KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles

Hellevoetsluis zegt nee tegen geweld tegen vrouwen

dinsdag 26 november 19:00 uur

Foto:

Hellevoetsluis - Hellevoetsluis zegt NEE tegen geweld tegen vrouwen en sluit zich dit jaar aan bij de internationale campagne Orange the World.

Vanaf 25 november kleuren Het Cultuurhuis en de Heilige Antonius van Padua Kerk oranje. De kleur oranje staat symbool voor een zonnige toekomst, vrij van geweld tegen vrouwen en meisjes.

Op dinsdag 26 november organiseert de Soroptimistenclub Voorne Putten Rozenburg in samenwerking met de Gemeente Hellevoetsluis een bijeenkomst in het kader van Orange the World. In aanwezigheid van burgemeester Milène Junius en wethouder Hans van der Velde zal er rond het thema Geweld tegen Vrouwen een avondprogramma in het Cultuurhuis plaatsvinden. Naast presentaties zal er een lezing gehouden worden door Soesma Radja, schrijfster van het boek "Madam is not Good" . In dit boek brengt Soesma mensenhandel en huisslavernij onder de aandacht en geeft de slachtoffers een gezicht. Ook zal het Soundwaves Barbershop Show Chorus optreden.

Orange the World-avond bijwonen?

U bent welkom op dinsdag 26 november in het Cultuurhuis, Opzoomerlaan 106 in Hellevoetsluis. Inloop vanaf 19.00, het programma begint om 19.30 uur en zal naar verwachting tot 21.30 uur duren. Er is capaciteit voor maximaal 200 personen dus meld u van te voren aan op orangetheworld@hellevoetsluis.nl


deel deze activiteit