KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles

Benefiet theateravond voor De Plantage met Knock Out Comedy Crew

donderdag 21 november 20:15 t/m 22:00 uur

Foto: PR

Hellevoetsluis - Donderdag 21 november treedt de Knock Out Comedy Crew belangeloos op tijdens een speciale benefietavond, georganiseerd door Soroptimistclub Voorne-Putten/ Rozenburg in samenwerking met Theater Twee Hondjes in Hellevoetsluis. De opbrengst van deze avond is voor Stichting Vrienden van de Plantage.

De benefietavonden van Soroptimistclub VPR staan ieder jaar weer garant voor bijzonder entertainment. Dit jaar staat Knock Out Comedy Crew op de planken. Op het eerste gezicht lijkt het een boyband, maar de zes mannen van de Knock Out Comedy Crew zorgen voor een echte avond met stand-up comedy!

Kaartverkoop

Kaarten voor deze hilarische avond kosten slechts € 28,=. Dit bedrag is inclusief lekkers voor aanvang, een drankje in de pauze en hapjes na afloop. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De voorstelling begint om 20.15 uur en eindigt om ongeveer 22.00 uur. De kaartverkoop verloopt via de kassa van Theater Twee Hondjes in Hellevoetsluis (Opzoomerlaan 106) en via de website: www.theatertweehondjes.nl.

Sponsoren?

Dat kan natuurlijk ook. Informeer naar de mogelijkheden via ericaderijke@kpnmail.nl

Stichting Vrienden van de Plantage

De Stichting Vrienden van de Plantage is op zoek naar sponsoren voor het aanleggen van een belevingstuin bij De Plantage in Brielle. De belevingstuin is een plek waar met name demente bewoners van De Plantage actief en passief de omgeving kunnen 'beleven'. Bijvoorbeeld door te tuinieren, een wandeling te maken of op een bankje te luisteren naar de vogels.


deel deze activiteit