Lekker samen zingen!
Lekker samen zingen! Foto:

Junior Aanschuifkoor in het Cultuurhuis

woensdag 13 november 2019 14:30 tot 16:00

Hellevoetsluis – In Cultuurhuis Nieuwe Veste is woensdag 13 november voor het eerst het Junior Aanschuifkoor. Kinderen zijn welkom om, onder begeleiding van pianiste en dirigente Ynke van der Wagt, lekker mee te zingen met populaire muziek.

Ynke van der Wagt is pianiste en dirigente. Ynke is geboren en getogen in Hellevoetsluis en als kind was ze verliefd op de piano. Dit instrument hield haar vast en liet haar nooit los. Ynke ging naar het conservatorium en behaalde daar haar Master of Music. Toen Ynke in contact kwam met Peter Tuiner, oprichter van Muzieknetwerk in Hellevoetsluis, werd er binnen het netwerk nagedacht over wat Ynke Hellevoetsluis muzikaal kan bieden.

Het Junior Aanschuifkoor is een laagdrempelige en gezellige manier voor kinderen om kennis te maken met muziek. Alle kinderen, jong en oud, zijn van harte welkom om met hun vriendjes en vriendinnetjes te komen zingen. Cultuurhuis Nieuwe Veste | woensdag 13 november | 14.30 – 16.00 uur | Gratis, aanmelden niet nodig | www.bzhd.nl