KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles
  • (1)
    Evenement

Bazaar / rommelmarkt Petrakerk

zaterdag 28 september 9:00 t/m 15:00 uur

12e Jaarlijkse bazaar in en rondom de Petrakerk en Burendag

Op zaterdag 28 september 2019 zal van 9.00 uur tot ongeveer 15.00 uur in en rondom de Petrakerk de jaarlijkse bazaar/ rommelmarkt gehouden worden. Tevens wordt de Burendag ook gehouden.  

Met de opbrengst van de bazaar gaan we verder met het opknappen van de Petrakerk. Zo zijn de (bij)zalen opgeknapt; is er een vernieuwde toiletgroep (met aangepast toilet), is de keuken vernieuwd, het plein uitgebreid en opgeknapt, enzovoorts.

 

Met een groot aantal vrijwilligers wordt deze grootse rommelmarkt bazaar gehouden. In de weken ervoor zijn door vrijwilligers zaken georganiseerd om de bazaar tot een succes te maken. Een aantal mensen uit de buurt werkt hieraan enthousiast mee. De Petrakerk bevindt zich midden in een woonwijk. De zalen worden voor diverse doelen gebruikt. Deze activiteiten staan open voor iedereen.

 

De afgelopen weken hebben we al veel mooie en leuke spullen mogen ontvangen waar we heel blij mee zijn. Mocht u nog spullen hebben dan kunt u ze vanaf maandag 24 september elke dag tot en met donderdag in de Petrakerk brengen van 10.00-12.00 uur, van 14.00 -16.00 uur en van 19.00-20.30 uur. Computers, printers en grote meubelen kunnen we helaas niet aannemen.

 

Tijdens de bazaar zal er een Rad van avontuur draaien, er worden oude en nieuwe spullen verkocht. Ook wordt er voor de inwendige mens gezorgd door de verkoop van koffie met cake, koek e.d. en er zullen broodjes kroket en frikandel. Ook dit jaar zijn er weer heerlijke verse oliebollen te koop. En bij het verlaten van het terrein, kunt u nog een bloemetje of plantje kopen.

 

                                  Zo ziet u, er is voor ieder wat wils.        

 

De Petrakerk ligt aan de Cornelis van Kleiburgstraat 4 in Hellevoetsluis en een ieder is van harte welkom!


deel deze activiteit