foto: John van Eck
foto: John van Eck Foto:

Nieuw boek over herstel van hersenletsel

Meer levenskwaliteit bereiken door samen te werken met je lichaam. Hellevoetse Stephanie van Schie presenteert op 3 oktober haar nieuwe boek 'Hersenletsel – Balans in je leven' in business center Geuzenstaete, Krammer 8 te Brielle.

Toen Stephanie in 2013 hersenletsel opliep, was ze op zichzelf aangewezen. Ze kwam niet in aanmerking voor revalidatie en kreeg al spoedig te horen dat ze 'moest leren omgaan met de beperkingen'. Stephanie was ervan overtuigd dat ze verder kon komen in haar herstel en ging op zoek. Ze ontdekte vele mogelijkheden die aan herstel bijdroegen en leerde technieken die het herstel in belangrijke mate ondersteunden.

Niet de enige
Stephanie zegt "ik ben niet de enige die na het oplopen van hersenletsel tussen wal en schip valt. En dat terwijl er zoveel mogelijkheden zijn. Mijn boek vormt een inspiratie voor een ieder die meer kwaliteit van leven wil behalen. Het ondersteunt jouw unieke herstelproces." Het is vaak moeilijk voor te stellen hoe het is om niet het 'gewone' leven te kunnen leven. Als je het eenmaal weet, wordt het vaak nooit meer gewoon. Maar alle beetjes 'leven' die je terugkrijgt, zijn zo ontzettend veel waard. Met mijn boek wil ik mensen helpen om die waarde te krijgen.