Handballers Helius verrassen zichzelf tegen HVV '70

Hellevoetsluis- De handballers van Helius zijn het seizoen uitstekend begonnen door het hoog aangeslagen HVV '70 uit Voorschoten met 25-22 (12-10) van de Fazantmat te vegen.

'Het was een heel mooie pot', complimenteerde coach John Geul zijn manschappen. 'Vergeet niet dat HVV een gedegen tegenstander is dat in de zaal uitkomt in de tweede divisie. 'Zij hadden misschien een mindere dag en ons team een topdag. Patrick (Wijnands, DR) heeft 70 procent van de inzetten gekeerd, stond gewoon als een huis onder de lat. Daarbij kreeg hij goede hulp van zijn verdediging. Aanvallend hebben we het ook goed gedaan. We zijn vanaf 1 augustus in training, spelen op het hoogste veldniveau (eerste klasse, DR), maar richten ons op de zaalhandbalcompetitie.' Helius speelt aanstaande zondag in Rotterdam tegen Snelwiek dat zijn eerste wedstrijd won bij Meeuwen.
Helius: Patrick Wijnands; Nick Matthijs, Mitchell Prins (7 keer), Bas van den Heuvel (2 keer), Daan Struik (3 keer), Yannick Zwaan (5 keer), Tom Hovenkamp (6 keer). Joost Brouwer (2 keer).